GPS-koordinater er ikke de eneste sporene om et sted i en bildefil. Den kan også inneholde:
- Navn på byer eller steder
- Stedsdata lagret i et annet informasjonsfelt
Apples Bilder kan la andre spor bli igjen
Å slå av sted i Apples Bilder sletter ikke all informasjon som er knyttet til bildet. Ikke gå ut fra at stedsnavn også er borte. Hva som blir igjen, avhenger av filformatet og hvordan du deler filen.
Når du slår av sted ved deling, blir stedsdataene også værende i originalbildet.
Sjekk filen du faktisk skal sende, for stedsnavn eller stedsdata som fortsatt er lagret.