GPS-koordinater är inte de enda ledtrådarna till en plats i en fotofil. Den kan också innehålla:
- Namn på städer eller anläggningar
- Platsdata som sparats i ett annat informationsfält
Bilder från Apple kan lämna andra ledtrådar kvar
Att stänga av plats i Bilder från Apple tar inte bort all information som hör till fotot. Utgå inte från att även ortnamn är borta. Vad som finns kvar beror på filformatet och hur du delar filen.
När du stänger av plats vid delning finns platsdata också kvar i originalfotot.
Kontrollera filen du faktiskt tänker skicka för att se om ortnamn eller platsdata finns kvar.